HÍREK

Átadtuk az  YBL Villát!

Történelmi városközpontok, főterek, tetők és homlokzatok rehabilitációja, műemléki és műemlék jellegű épületek rekonstrukciója, helyreállítása a történelmi környezetbe illeszkedés figyelembevételével. Komoly szaktudást igénylő építészeti feladatok, amibe bele tartoznak a restaurálási munkák is, a műemlékhez tartozó festmények (falfestmények) és szobrok helyreállításai.

Átadtuk az Átrium 3 Lakóingatlant!

A Pesti Ház - Átrium 3 a XIII. kerület dinamikusan fejlődő részén - a Városligettől és WestEnd-től pár perces sétára, a Lőportár utcában található. 

Az épület  generálkivitelezését a T-Trans Főép Kft. végezte.

T-Trans Főép Kft. alapvetően építési beruházások teljes körű generálkivitelezésével foglalkozik, elsősorban nagy megrendelők és Önkormányzatok részére, de az évek folyamán a precíz, pontos munkavégzésnek köszönhetően kibővült azon megrendelők köre, akik cégükkel szerződésben állnak.


Átadtuk az Elisabeth Residence Lakóingatlant!
Budapest történelmi negyedében, mindössze 250m-re a Gozsdu udvartól és 50m-re a turisták által oly kedvelt Kazinczy utcától épült meg  a T-Trans Főép Kft. által ez a modern, befektetési célokra is tervezett társasház, mely a Dob utca 34-36-ban találhatóA márka megalkotásánál elsődleges szempont volt, a belvárosi magas minőségű luxus ingatlanok portfoliójának létrehozása, amelyet exkluzív és egyedi épületek megvalósításával keltünk életre.