A  T-TRANS FŐÉP KFT.  MINŐSÉGPOLITIKÁJA


Küldetésünk a szakmában elismert, emberi és gazdasági értékek figyelembevételével, minőséget előtérbe helyező, dinamikusan fejlődő, nagyszabású építőipari vállalkozás  hosszútávú fenntartása. 


KÖRNYEZETVÉDELEM

Egészségvédelmi, biztonságtechnikai és környezetvédelmi stratégiánkban kiemelt figyelmet fordítunk környezetünk tisztaságának megóvására, átfogó rehabilitációjára.

A szennyezések kiküszöbölésére környezetbarát anyagokat, berendezéseket, technológiákat alkalmazunk, ezzel próbáljuk elérni, hogy a legkisebb mértékben károsítsuk környezetünket.

Tevékenységeinket a környezetvédelmi szempontok figyelembevételével és a vonatkozó jogszabályok maradéktalan betartásával végezzük.

Célunk a környezetünk rendezettségének, tisztaságának megvédése, megőrzése. Társadalmi felelősségvállalási tevékenységünk hozzájárul az értékteremtéshez és a valódi értékek megőrzéséhez. Fontos szerepet kívánunk betölteni az innovációban, az energiahatékonyságban és az energiával kapcsolatos technológiákban, megújuló energia bevezetésében. A fenntartható fejlődést elősegítő megoldások megvalósítására koncentrál.

Tekintettel vagyunk tevékenységük során üzletfeleikre, beszállítóikra, a környezetre és kifejtett hatására.

Vállalatirányításunkban lőtérbe helyezzük a környezettudatosságot illetve a zöld marketingstratégiákra való odafigyelést.

POR-ÉS ZAJVÉDELEM, HULLADÉKKEZELÉS

Kollektív intézkedések megtételével csökkentjük a tevékenységünk során okozott zaj és porterhelést, a keletkezett hulladékmennyiséget pedig korszerű anyagok és technológiák segítségével igyekszünk minimalizálni és újrahasznosítani.

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZEREK - ISO 9001, 14001, MSZ EN 28001

Cégünk rendelkezik ISO 9001, 14001, MSZ EN 28001 szabványok szerinti integrált irányítási rendszerrel, mely megfelel a nemzetközi követelményeknek.

ISO 9001 szerinti minőségirányítási rendszer bevezetésével és alkalmazásával mindent megteszünk, hogy a legmagasabb minőségű szinten szolgáltassunk meglévő és leendő megrendelőinknek.

ISO 14001 szerinti környezetközpontú rendszer tanúsításával cégünk hozzájárul a környezettudatos vállalati működés megvalósításához a törvény által előírt jogszabályok és vonatkozó műszaki előírások hiánytalan betartásával.

MSZ EN 28001 előírása alapján a T-Trans Főép Kft. felsővezetőségének kiemelt törekvése a hosszútávú stratégiájában a munkavállalói biztonság megteremtése, egészségének védelme, fejlesztése, a munkahelyi veszélyeztetettség minimálisra csökkentése és a hatékony intézkedések megtételével a balesetek elkerülése.

Rendszereinket folyamatosan felülvizsgáljuk, célunk a hatékony fejlesztés új technológiák alkalmazásával, mindennek megvalósításához pedig kiemelt figyelmet fordítunk kiváló szakembereink megbecsülésére, tudásaik folyamatos fejlesztésére.