A Támogató neve: HEPA MAGYAR EXPORTFEJLESZTÉSI ÜGYNÖKSÉG NONPROFIT ZRT.

A pályázati felhívás megnevezése: Külpiaci Növekedési Támogatás

A projekt címe: Kül- és belföldön megvalósítandó termelő beruházás a T-TRANS FŐÉP Kft-nél

A szerződött támogatás összege: 1 665 981 029 HUF

 A projekt kezdete : 2022 Február 

A T-TRANS FŐÉP Kft. Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő középvállalkozása, amely tevékenységi körét kívánja bővíteni. A vállalkozás a pályázat keretében Magyarországon, Ecser településen önálló pályázóként és a pályázathoz kapcsolódóan kötelező vállalásként a projekt fenntartási időszakában az Amerikai Egyesült Államokban, Miami városában egy-egy különböző, mégis szorosan összekapcsolódó termelő beruházást szeretne megvalósítani. A fejlesztések növelik a szervezet külpiaci szerepvállalását, hosszú távú hatásaként hozzájárul a külföldön realizált profitjából hazautalt jövedelem, így a cégérték és a nemzeti jövedelem növekedéséhez.

A magyarországi megvalósítási helyszín megvalósításához szükséges ingatlanvásárlás, telekhatáron belüli infrastruktúra kiépítése, gyártó üzemcsarnok megépítése, termelő gépek beszerzése. A magyarországi fióktelepen fémszerkezeteket és fém épületszerkezeteket gyártó üzem kerül létrehozásra. Az üzemben előállított termékeket a hazai piacon, a környező országokban, elsősorban Ausztriában tervezi értékesíteni a vállalkozás. A floridai síküveg gyártó üzemben előállított üvegszerkezetekhez is a magyarországi Ecserben megvalósuló üzemben kerülnek előállításra azok, az üvegszerkezetekhez használható termékek, kis méretű, de annál fontosabb elemek, és amelyek légiszállítással is hatékonyan eljuttathatók a célországban, így a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér közelségét kihasználva.

Az Egyesült Államokban, Florida államban Hialeah ipari központban működő leányvállalatán keresztül tervezi a T-TRANS FŐÉP Kft. létrehozni síküveg megmunkálására alkalmas üzemét, amely egy üveg megmunkáló edző kemencét és üveglamináló gépsorokat magába foglaló termelőközpont lesz. 

Friss híreink az építkezésről :A HEPA MAGYAR EXPORTFEJLESZTÉSI ÜGYNÖKSÉG NONPROFIT ZRT. által támogatott, című, NTP2020-000024 kódszámú projektünk megvalósítása megkezdődött.

2022.02.02-án vállalkozási szerződést kötöttünk tereprendezési és földmunkák kivitelezésére, melyek a projekt keretén belül megépülő fémipari -és nyílásgyártó üzem megvalósításának első lépését jelentik.