A T-Trans Főép Építőipari, Kivitelező és Szállítmányozó Korlátolt Felelősségű Társaság.

A T-Trans Főép Kft. alapítása 2005-re nyúlik vissza, amely alapvetően építési beruházások teljeskörű generálkivitelezésével foglalkozik.

Tevékenységeink listája az évek során egyre bővült, ahogy növekedett a cég mérete és a kereslet a szolgáltatásaink iránt. A kezdetekben elsősorban építési beruházások teljeskörű generálkivitelezésével foglalkoztunk a beruházás indításától a tervezésen keresztül a kulcsrakész állapotig.

A növekedésnek és a fejlesztéseknek köszönhetően az egész országban végzünk szakipari kivitelezéseket az építőipar egyre szélesebb szegmenseiben, mint például műemlék felújítás, vagy éppen lakóingatlanok fejlesztése. 2011-ben már zöldfelület karbantartási szolgáltatást is nyújtottunk, 2014-ben pedig ingatlanfejlesztési tevékenységet.

A vállalásaink a 0,5 Mrd Ft és a 10 Mrd Ft nagyságrend között mozognak. 

Székhelyünk Budapesten található, és 3 vidéki fiókteleppel rendelkezünk.

Cégvezetésünk jelentős figyelmet fordít, az ideális munkahelyi körülmények megteremtésére, képzésekre, és a csapatépítésre egyaránt.

A T-Trans kimagasló referenciái között több olyan, a budapesti városképet meghatározó épület található, melyekkel rangos szakmai elismerést nyertünk meg, ilyen például az elmúlt évekből : Év homlokzata Baumit Különdíj (2021) a Property Awards Az év lakóprojektje (2021).Munkáink sikeressége megrendelőink elégedettsége, a kivitelezések során elsődleges szempontunk minden alkalommal partnereink elvárásait maximálisan teljesíteni.